NL DE
Bungalowpark 't Kooiveld Simmelink

het Houtenhuis

Het Houtenhuis is een bungalow met een royale boskavel met veel privacy.
Het houten huis is een moderne, gelijkvloerse,riante houten bungalow.De woonkamer is bijzonder ruim maar toch gezellig en behaaglijk.

Wilt u ontspannen in een echt andere omgeving? Wilt u zorgeloos kunnen genieten in een sfeervol, ruim vakantiehuis? Dan is Het houten huis misschien iets voor u!

Het houten huis is een moderne, gelijkvloerse,riante houten bungalow.De woonkamer is bijzonder ruim maar toch gezellig en behaaglijk.
Er zijn 2 slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. Er is een grote badkamer met inloop douche en wasmachine en een goed gevulde open keuken met magnetron.
Kinder bedje met matras en kinderstoel/peuterstoel aanwezig.

Het houten huis staat op een bosrijke kavel van 800 m2, u loopt zo via de tuindeuren de ruime tuin in.De bungalow ligt aan de rand van het bungalowpark het Kooiveld Simmelink en 't Rommelgebergte.Vanzelfsprekend mag gratis wifi en digitale televisie in een moderne bungalow niet ontbreken.U kunt ook gebruik maken van de tuinset,berging en CD/Radio/MP3 speler met ruime muziekcollectie, DVD speler u kunt daarnaast gebruik maken van een groot aantal route beschrijvingen voor wandel- en fietstochten in de omgeving.

Het houten huis heeft een gezellige atmosfeer. In de zomer is het er lekker koel, in de winter luxueus warm. In het houten huis bent u echt op vakantie in een andere omgeving dan u gewend bent.
Huisdieren in overleg.
In deze bungalow mag niet gerookt worden.

Reserveren

Zoek Bungalows
Hoe lang wilt u verblijven?
Wilt u een hond meebrengen?
10% 55+ Korting
Alleen op hele weken en buiten de schoolvakanties niet in combinatie met andere kortingen.
Voor kortingen kijk op Laste Minute Korting
Receptievoorzieningen
  • Lakenpakket à 7.50 per week;
  • Annuleringsverzekering à 19,80 per week;
  • Fietsverhuur à 6.00 per dag of 30.00 per week;
  • Fiets/wandelroutes, informatiebrochures;
  • Verhuur kindermeubilair;
  • Wasserette;
  • Kranten, frisdrank, ijs en streekprodukten.