NL DE
Bungalowpark 't Kooiveld Simmelink

het Houtenhuis 2-20

* Charmante 4 p vakantiebungalow
* Ruime perceel en terras
* Houkachel
* Zonnige tuin
* Huisdieren in overleg

Het houten huis is een moderne, gelijkvloerse, riante houten bungalow. De woonkamer is bijzonder ruim maar toch gezellig en behaaglijk. Wilt u zorgeloos kunnen genieten in een sfeervol, ruim vakantiehuis? Dan is het houten huis misschien iets voor u!

De bungalow staat op een bosrijke kavel van 800 m2 aan de rand van het bungalowpark het Kooiveld Simmelink / 't Rommelgebergte. Er zijn 2 slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed (1.602.00m, dekbed 2.402.20m) en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een grote badkamer met inloop douche en een goed gevulde open keuken met magnetron en oven. Vanzelfsprekend mag gratis wifi en digitale televisie (Ziggo) in een moderne bungalow niet ontbreken. U kunt ook gebruik maken van de houtkachel, wasmachine, tuinset, berging, CD/Radio/MP3 speler met ruime muziekcollectie en DVD speler. Daarnaast kunt u gebruik maken van een groot aantal routebeschrijvingen voor wandel- en fietstochten in de omgeving. In 2020 is er een nieuwe keuken geplaatst en in 2021 heeft de bungalow een nieuwe vloer gekregen.

Het houten huis heeft een gezellige atmosfeer. In de zomer is het er lekker koel, in de winter luxueus warm. Het houten huis heeft een moderne houtkachel. De kachel heeft ruiten aan 3 kanten zodat u uit alle hoeken in de kamer kunt genieten van een sfeervol vuur. Wilt u ontspannen in een echt andere omgeving? Wilt u zorgeloos kunnen genieten in een sfeervol, ruim vakantiehuis? Dan is het houten huis misschien iets voor u!

Huisdieren in overleg.

In deze bungalow mag niet gerookt worden.

Reserveren

Zoek Bungalows
Hoe lang wilt u verblijven?
Voor kortingen kijk op aanbiedingen daar ziet u onze Last Minutes.
Receptievoorzieningen
  • Lakenpakket à 9.50 per week;
  • Fietsverhuur à 8.00 per dag of 40.00 per week;
  • Fiets/wandelroutes, informatiebrochures;
  • Verhuur kindermeubilair;
  • Wasserette;
  • Kranten.