NL DE
Bungalowpark 't Kooiveld Simmelink

Ons Park


De receptie

Bij uw aankomst op de receptie heet de familie Peters u graag welkom. U vindt de receptie bij de ingang van het park. U kunt hier tijdens uw vakantie terecht voor wandel- en fietsroutes, informatie over activiteiten in de buurt, kranten en andere vragen. En natuurlijk bent u ook welkom voor een kop koffie of een goed gesprek.

Fietsverhuur

U kunt fietsen huren in het park zelf. We helpen u graag bij de receptie. Fietsen is de ideale manier om tijdens uw vakantie zo veel mogelijk van de prachtige omgeving te verkennen.

Speel- en trimbos

Direct grenzend aan het park ligt een speelbos met een trimbaan. Er staan op gezette afstanden verscheidene gymnastiektoestellen van hout en ander natuurlijk materiaal. Het is een mooie plek voor kinderen maar ook voor joggers en atleten om wat extra energie af te blazen in een prachtige omgeving.

Prachtig bosrijk!

Ons park ligt in een prachtig bosrijk gebied dat in alle jaargetijden een genot is om te wandelen, te fietsen en doorheen te rijden. Met kabbelende beekjes en wilde dieren zul je geen moeite hebben helemaal tot rust te komen in deze prachtige natuur.

Plattegrond

Klik hier voor een vergroting

Ten Westen van Winterswijk vindt u ons bungalowpark in een prachtige, bosrijke omgeving.