NL DE
Bungalowpark 't Kooiveld Simmelink

Acquit

Dit is een prachtige Finse bungalow met hout kachel en veel ruimte, zowel binnen als buiten. De bungalow binnenlopen is al een beleving op zich. U kunt direct gaan genieten van vrijheid en een unieke bungalow-ervaring!

Dit is een prachtig Finse bungalow met veel ruimte, zowel binnen als buiten. De bungalow binnenlopen is al een beleving op zich. U kunt direct gaan genieten van vrijheid en een unieke bungalow-ervaring.
Deze rookvrije vakantiewoning is gelegen op een kleinschalig park aan de rand van Winterswijk en op ca 500 m van het recreatiemeer ’t Hilgelo. De tuin grenst aan landgoed Bonnink van Natuurmonumenten waar u een prachtig uitzicht op hebt en heerlijk kunt wandelen. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto’s.
Vakantiewoning Acquit is voorzien van een ruime bovenverdieping, waar zich 3 slaapkamers bevinden: één met een 2-persoonsbed en twee met twee 1-persoonsbedden. Er is een zeer ruime badkamer met wasbak, ligbad, douche en toilet. Twee slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en horren.

Beneden is een licht en smaakvol ingerichte woonkamer, met tuindeuren naar een terras met zonnescherm en privacy. Er zijn meerdere terrassen zodat u altijd ergens in de zon of schaduw kunt zitten. Er is ook een tuinset met tuinmeubelen en parasol aanwezig.
Acquit is voorzien van gratis Wifi en TV. Er is een houtkachel en vloerverwarming.
De woonkamer heeft een ingebouwde open keuken waarin onder meer een vaatwasser, een combi-oven en een koelkast met diepvries staan.
Er is een hal met separaat toilet en een bijkeuken waar een wasmachine en droger staan. In de schuur staan 5 fietsen die u kunt gebruiken.

U ontvangt één gratis entreekaartje voor het overdekte zwembad per persoon per boeking!
55+ Kortingen op hele weken buiten de schoolvakanties en niet in combinatie met andere kortingen.

Reserveren

Zoek Bungalows
Hoe lang wilt u verblijven?
Wilt u een hond meebrengen?
Bent u ouder dan 55 jaar?
10% 55+ Korting
Alleen op hele weken en buiten de schoolvakanties niet in combinatie met andere kortingen.
Voor kortingen kijk op Laste Minute Korting
Receptievoorzieningen
  • Lakenpakket à 8.50 per week;
  • Annuleringsverzekering à 25.50 per week;
  • Fietsverhuur à 8.00 per dag of 40.00 per week;
  • Fiets/wandelroutes, informatiebrochures;
  • Verhuur kindermeubilair;
  • Wasserette;
  • Kranten.