NL DE
Bungalowpark 't Kooiveld Simmelink

Kareltje 1-17

* 6 p. goed verzorgde vakantiebungalow
* Huisdieren welkom
* Omheinde tuin met mooi ruim terras
* Mooi uitzicht over de weilanden
* Fietsenschuurtje met gratis 3 fietsen
* Vaatwasser

Kareltje heeft een ruime omheinde tuin ( ideaal voor honden!) met ruim terras. Deze gelijkvloerse vakantiebungalow ligt prachtig gelegen aan weilandenkant van Natuurmonumenten en heeft daardoor een fraai en weids uitzicht. Zeker geschikt voor iedere natuurliefhebber die wil genieten van lekker in de tuin te zitten en de ruimte te voelen om zich heen. Dit kan zowel in de zon als in de schaduw!. Fotografeer een ree of een bonte specht, u zult ze zien en horen op deze unieke plek. Deze vrijstaande, gelijkvloerse vakantiebungalow staat in het bos op een groot perceel van 1384 m2 en is omheind met veel privacy.
Deze vrijstaande, gelijkvloerse bungalow staat in het bos op een groot perceel (oppervlakte van 1384 m2). Dit is onder natuurliefhebbers geliefd door de verscheidenheid in flora en fauna. De grote bostuin geeft privacy aan de gasten met voldoende zon en schaduw. Het terras en de tuin zijn direct vanuit de woonkamer bereikbaar.

Kareltje is geschikt voor maximaal 6 personen. De tuingerichte woonkamer heeft een open inbouwkeuken die o.a. voorzien is van magnetron en koelkast en vaatwasser
De bungalows heeft drie slaapkamers: één met een groot tweepersoonsbed, één met onderschuifbedden en een slaapkamer met een stapelbed. Er is een badkamer met een doucheruimte, wastafel en toilet. De woning heeft kabel, Wifi-internet en wordt verwarmd door een CV.

Bij Kareltje is voldoende parkeerruimte beschikbaar;
Er is een schuurtje waarin drie fietsen voor gebruik aanwezig zijn, en er staat een extra koel/vrieskast.

Weekverhuur van vrijdag tot vrijdag
Weekend of midweek verhuur is mogelijk buiten de schoolvakanties.

Reserveren

Zoek Bungalows
Hoe lang wilt u verblijven?
Wilt u een hond meebrengen?
Voor kortingen kijk op aanbiedingen daar ziet u onze Last Minutes.
Receptievoorzieningen
  • Lakenpakket à 9.50 per week;
  • Fietsverhuur à 8.00 per dag of 40.00 per week;
  • Fiets/wandelroutes, informatiebrochures;
  • Verhuur kindermeubilair;
  • Wasserette;
  • Kranten.