NL DE
Bungalowpark 't Kooiveld Simmelink

Sylvestra

Zeer sfeervol en compleet ingerichte bungalow met vide. De Sylvestra bungalow biedt u alles wat u nodig heeft. U kunt in de winter genieten van de houtkachel en er is vloerverwarming, of in de zomer genieten van de ruime bostuin.

Een mooie en zeer compleet ingerichte comfortabele vakantiewoning met ruime bostuin en terras.
Op de begane grond is de entree met trap naar eerste verdieping en de deur naar de grote gezellige woonkamer met vide. Een grote tv, dvd speler, stereo-installatie en houtkachel vullen deze woonkamer. De open en zeer luxe keuken met vaatwasser en combimagnetron geeft uw alle vrijheid. De hele bungalow is lekker knus, onder andere door de vloerverwarming. Er is een ruime slaapkamer beneden met bedden van 160x220 en een wastafel en een badkamer met doucheruimte, badmeubel, wasmachine en droger.
Op de eerste etage bevinden zich twee gezellige 2-persoonsslaapkamers met eigen wastafel, waarvan één met losse bedden. Ook is hier een tweede toilet.
Er staat ook een tuinhuis met ruim voldoende tuinmeubilair. De tuin is geniet van veel privacy. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van wifi-internet.
U ontvangt een gratis entreekaartje voor het overdekte zwembad per persoon per boeking. Het weekverhuur is van vrijdag tot vrijdag. Weekend of midweek verhuur is mogelijk buiten de schoolvakanties.
In deze bungalow mogen geen huisdieren.
55+ Kortingen op hele weken buiten de schoolvakantie s niet in combinatie met andere kortingen.

Reserveren

Zoek Bungalows
Hoe lang wilt u verblijven?
Bent u ouder dan 55 jaar?
10% 55+ Korting
Alleen op hele weken en buiten de schoolvakanties niet in combinatie met andere kortingen.
Voor kortingen kijk op Laste Minute Korting
Receptievoorzieningen
  • Lakenpakket à 8.50 per week;
  • Annuleringsverzekering à 25.50 per week;
  • Fietsverhuur à 8.00 per dag of 40.00 per week;
  • Fiets/wandelroutes, informatiebrochures;
  • Verhuur kindermeubilair;
  • Wasserette;
  • Kranten.